Meteen naar de inhoud
Home » Overige diensten

Overige diensten

Van den Bergen afgewerkte olie is ruim dertig jaar actief in de “afgewerkte” olie branch, en is zodoende instaat al uw afval problemen op te lossen. Wij hebben en zeer uitgebreid netwerk van betrouwbare en gezonde bedrijven waar wij regelmatig mee samenwerken. Zodoende kunnen wij een zeer breed scala van diensten aanbieden.

Voorbeelden van diensten die wij regelmatig aanbieden:

– Schoonmaken olie-water-slib-vanger / olie benzine afschieider (OWS).

Bedrijven in o.a. de automotive branche beschikken over OWS-afscheiders. (Olie-Water-Slib-Afscheiders). Hierdoor wordt voorkomen dat afvalstoffen als olie en slib in het rioolstelsel terechtkomen. Deze Slibputten moeten om goed te kunnen blijven functioneren, regelmatig geïnspecteerd en gereinigd worden. Wij kunnen dit voor u regelen.

– Tanksanering volgens KIWA certificering.

Wanneer u een “afgekeurde” boven of ondergrondse tank moet laten saneren dient u dit door een KIWA gecertificeerd tanksaneringsbedrijf te laten uitvoeren. U ontvang, nadat deze tank gereinigd en vernietigd is een verschrotingsverklaring en een tanksaneringscerticicaat. Een exemplaar van dit certificaat (een voorbeeld is hieronder weergegeven) wordt verzonden aan de eigenaar van de tank/opdrachtgever, de gemeente, de provincie en naar Kiwa. Dit certificaat vormt het bewijs dat de tank volgens de wettelijke voorschriften gesaneerd is.

Van den Bergen Afgewerkte olie kan dit voor u regelen.

– Afvoeren en uitzoeken gevaarlijk afval op locatie van te slopen bedrijven

Van den Bergen Afgewerkte Olie kan op locatie voor dat bijvoorbeeld een garage pand gesloopt gaat worden of bij een ontruiming na een faillissement op locatie de afvalstromen uitzoeken en op een verantwoorde en juiste manier afvoeren. Wij hebben zeer korte lijnen en kunnen zodoende snel schakelen.